DESPRE NOI

In anul 2012, cu o experienta de 8 ani in restaurarea cladirilor, confruntandu-ne foarte des cu aparitia umiditatii in imobile, ne decidem sa ne dezvoltam cunostiintele si abiliitatile spre solutionarea acestor patologii pe care le intampinam in majoritatea monumentelor istorice si a cladirilor vechi, in general probleme de umiditate.

In prezent dupa experienta acumulata in ultimii 8 ani in combaterea umiditatii ne situam in punctul de a oferii solutii tehnice si de a trata eficient orice forma de umiditate, fie ca vorbim de igrasie, mucegai sau infiltratii, cu rezultate garantate 100 %

Pe parcursul acestui timp am incheiat parteneriate si proiecte in colaborare, pe plan national si international cu companii specializate in tratarea umiditatii.

Tratarea cladirilor de umiditate va fi efectuata de catre personal calificat sub indrumarea specialistilor : inginer, architect si technician.

Ne recomanda faptul ca folosim cele mai performante materiale existente in materie de combatere a umiditatii din lume in momentul de fata, materiale ce au fost testate pe proiecte reale dar si in laboratoare.

Tehnologia pe care o implementam este una performanta, dobandita pe parcursul desfasurarii proiectelor noastre, mereu tinand pasul cu inovatia.

__

SERVICII

_

Contactati-ne cu incredere si cere o oferta

DUPA O PROGRAMARE PRESTABILITA, O PERSOANA DESEMNATA DIN CADRUL COMPANIEI SE VA DEPLASA LA ADRESA DVS. PENTRU A EFECTUA O EXPERTIZA TEHNICA.