IGRASIE

Eliminarea efectului de igrasie prin capilaritate se realizeaza prin injectarea unor solutii chimice in structura cladirii producand o difuzie orizontala in toata sectiunea formand un strat impermeabil, o bariera hidrofuga.
FARA SAPATURI IN IMPREJURUL CLADIRII

In monumentele istorice si cladirile vechi, din cauza lipsei hidroizolatiei din fundatii, apa care din diferite surse se afla in sol migreaza in pereti, favorizand la aparitia igrasiei.

Lipsa hidroizolatiei orizontale sau verticale la cladiri cu subsol in special la imobilele foarte  vechi, sau hidroizolatii executate defectuos  la constructii noi, fisurile sau rosturile din zidarie, cresterea nivelului panzei freatice, inundatiile din ce in ce mai dese datorita schimbarilor climatice sunt cauze generale care conduc la infiltratiile apei in beciuri si subsoluri.

Lipsa hidroizolaţiei la fundaţii şi pereţi poate duce la degradarea acestora. Zidăriile vor fi în permanenţă umede, iar pe timp de iarnă peretele de cărămidă va deveni o punte termică, pierzând calităţile termoizolatoare şi creându-se astfel cale liberă apariţiei mucegaiului pe interior. Fenomenul de îngheţ – dezgheţ va deteriora, de asemenea, peretele în mare măsură, mai ales dacă lipseşte şi termoizolaţia exterioară a acestuia.

Contactati-ne cu incredere si cere o oferta

Fara lucrari majore. Fara complicatii. Fara subfundare. Fara taierea zidurilor.

20 ANI GARANTIE

_

SERVICII CONEXE