Politica de livrare a produselor

  • Selectati produsul pe care doriți să îl achiziționați dând click pe butonul „Cumpărați”.
  • Introduceți datele dvs personale.

Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corecta a comenzii pe care o efectuați. Comanda se efectuează printr-o conexiune tip SSL. Informațiile personale nu sunt transferabile către alte terțe părți, Vă rugăm să compleți formularul corect și să indicați entitatea fizica/juridică la care se va face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail este foarte importantă deoarece informațiile legate de serviciul achiziționat vor fi transmise via e-mail.

  • Dacă alegeți plata cu card, introduceți datele veți fi redirecționat către procesatorul de carduri de la furnizorul Netopia MobilPay:

Dacă ați ales această metodă de plată, veți fi redirecționat către site-ul securizat al procesatorului de plăți unde veți introduce datele cardului dumneavoastră de plată. Pentru aceste tipuri de plăți veți beneficia de securitatea bancară precum 3-D secure pentru tranzacționarea online garantata de Netopia MobilPay. Uscati.ro garanteaza ca nu stocheaza si nu utilizeaza datele cardului dumneavoastra.

Dacă tranzacția prin card a fost reușită, veți fi redirecționat înapoi în site pe pagina din site-ul nostru unde se va afișa un mesaj ce vă mulțumește pentru comanda efectuată pentru unul din produsele noastre. 

  • Dacă ați ales plata pentru virament bancar:

Vă rugăm să ne trimiteți dovada plății efectuată prin site-ul sau aplicația bancară folosită de dumneavoastră. După ce vom receptiona viramentul dvs. în contul societății noastre vom demara procedura de expediere a produselor pe care le-ați solicitat. Facturile noastre proforme au un termen de plată de 5 zile lucrătoare.

Modalităţi de livrare

Costurile de transport nu sunt incluse în prețul produselor, dar apar specificate în pagina de finalizare a comenzii.

Pentru produsele aflate în stoc, comenzile plasate și confirmate în intervalul Luni – Vineri până în ora 12:00, sunt livrate în termen de 24 -72 de ore de la confirmarea comenzii.

Comenzile plasate în zilele de Vineri după ora 12:00Sâmbătă și Duminică, se vor livra începând cu ziua de Luni, în ordinea în care au fost recepționate.

Livrarea poate fi influențată de factori externi care nu au legătură cu www.uscati.ro. Timpul de tranzit după expediere poate varia în funcție de locația dumneavoastră. În cazul în care livrarea este întârziată din orice motiv aflat sub controlul nostru, vom face tot posibilul pentru a vă ține la curent cu data estimată de livrare.

Urmăriți comanda dumneavoastră:

După ce comanda a fost expediată, veți primi un e-mail cu detaliile de urmărire. Puteți verifica starea comenzii după primirea e-mailului, utilizând numărul de urmărire furnizat. Livrarea produsului se face de obicei de Luni până Vineri. Livrările nu se fac Sâmbătă și Duminică, astfel încât orice comandă plasată în weekend va fi procesată în următoarele zile lucrătoare.

Livrarea comenzilor:

Livrarea comenzilor se face prin firmă de curierat.