UMIDITATEA

Eliminarea umiditatii in subsol se bazeaza pe principul cristalizarii anumitor solutii in structura zidului care odata aplicate v-or penetra aceste structuri si va forma cristale insolubile in apa, astfel se blocheaza capilarele, iar porii structurii nu mai permite apei sa treaca prin acesta.
HIDROIZOLATII EFICIENTE PENTRU DEMISOL BECI – PIVNITA

Umiditatea este un fenomen care se manifesta printr-o umezeala persistenta a peretilor de zidarie ai unei constructii, din cauza apei retinute in porii materialelor din care sunt executati peretii respectivi.

Umiditatea are efecte negative asupra microclimatului interior, depreciindu-l din punct de vedere al umiditatii, ceea ce faciliteaza aparitia unor microorganisme.

Umiditatea consta in petele de umezeala care apar in anumite zone ale peretilor
din locuinta noastra. Uneori ea devine mai clara prin culoarea galbuie pe care o capata, datorita ca umiditatea dizolva sarurile din zidarie si le scoate la suprafata unde cristalizeaza.

Ulterior, ele distrug nu doar stratul de vopsea aplicat pe un perete, ci si tencuiala de pe acesta, placile din gips-carton sau orice alt material poros aflat in calea lor.

Ca o consecinta a faptului ca zona respectiva pastreaza umezeala mai mult timp, se ivesc „vietatile“ (mucegai, alge, ciuperci, bacterii), care arata ca niste pete de culoare inchisa.

Toate acestea creeaza un disconfort celor care locuiesc in aceasta incinta si in plus pot duce la probleme serioase de sanatate.

Contactati-ne cu incredere si cere o oferta

Fara lucrari majore. Fara complicatii. Fara subfundareFara taierea zidurilor.

20 ANI GARANTIE

_

SERVICII CONEXE