MUCEGAI

Eiminarea efectului de mucegai din pereti si tavane prin solutii chimice consta prin aplicarea unei paste de micropori alcatuita dintr-o matrice unica de micro-pori, care este capabila sa retina apa pe parcursul ciclului de condens si sa o impinga inapoi in atmosfera o data ce temperatura este deasupra punctului de roua.
TRATAMENT ANTI – CONDENS

Mucegaiurile sunt ciuperci microscopice saprofite sau parazite, sub formă de filamente, care se înmulțesc prin spori  care  pot conține doar un nucleu sau pot fi multinucleari.

Mucegaiurile cresc și descompun materia organică peste tot în natură, prezența lor poate fi vizibilă cu ochiul liber doar atunci când se dezvoltă o colonie de mucegai.

Aparitia sa este favorizata in primul rand de umezeala, pentru a putea creste, sporii au nevoie de umezeala, iar daca ai mucegai pe pereti, primul lucru pe care il ai de facut este sa elimini din casa ta pricipala cauza a aparitiei lui – umezeala.

Multi dintre noi cred ca inlaturand mucegaiul cu o carpa uscata de pe perete sau vopsind din nou peretele rezolva problema. Nu este asa. Desi nu il mai vedem pe suprafata peretelui, el continua sa se dezvolte in interiorul acestuia, fiind doar o chestiune de timp sa reapara.

Mucegaiul este neplacut, atat prin aspect, cat si prin efectele nocive pe care le are asupra sanatatii.

Bebelusii sau copiii nu trebuie sa stea intr-o incapere care este afectata de mucegai, pentru ca aceasta poate cauza alergii grave si chiar astm.

Mucegaiul are influente negative asupra sanatatii oamenilor, provocand afectiuni respiratorii si cardiovasculare.

Contactati-ne cu incredere si cere o oferta

Fara lucrari majore. Fara complicatii. Fara subfundareFara taierea zidurilor.

20 ANI GARANTIE

_

SERVICII CONEXE