Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati in totalitate cele ce urmeaza. Vizitarea in continuare a paginilor acestui site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.uscati.ro.

Site-ul de comert electronic www.uscati.ro este proprietatea exclusiva a:     

SC DOMENIUL IBASFALAU SRL

CUI: 44612893 Nr. Inreg. Reg. Com: J40/12444/2021

Sediu social: str. Calea Giulesti 420G Sectorul 6, Bucuresti,

Banca: BCR, sucursala GRIVITA Cont IBAN: RO68RNCB0086170423230001

Site-ul www.uscati.ro furnizeaza produsele si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Societatea SC Domeniul Ibasfalau SRL isi asuma dreptul de a putea modifica aceste prevederi, precum si site-ul www.uscati.ro si structura acestuia sau de a putea face orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

 SC Domeniul Ibasfalau SRL isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au in istoricul colaborarii livrari refuzate.

CONTUL / UTILIZAREA

Inscrierea ca utilizator pe acest site necesita completarea de catre dumneavoastra a unui formular de inscriere in care vor fi trecute cateva date personale obligatorii. Aceste date vor fi in mod OBLIGATORIU actuale, clare si complete si VOR FI ACTUALIZATE ORI DE CATE ORI ESTE CAZUL. SC Domeniul Ibasfalau SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe site sau la anumite sectiuni ale site-ului in cazul in care informatiile furnizate de un utilizator se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate. Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon, etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor catre care se adreseaza, exceptie facand cazurile in care se incalca legea. Inregistrarea prin cont si parola implica anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie: sa creeze confuzii, sa se inscrie in limitele legii si moralitatii. Contul fiecarui utilizator este personalizat si totodata securizat prin user si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila (din partea utilizatorului, oricand si din orice motiv, iar din partea SC Domeniul Ibasfalau SRL, in cazul in care termenii si conditiile acordului nu sunt respectate). Este interzisa transmiterea, inchirierea sau vanzarea datelor de accesare a contului (user si parola) catre alte persoane. In cazul in care un utilizator ajunge la concluzia ca din diverse motive datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, le poate schimba. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului sau precum si pentru orice activitate desfasurata pe site de catre alte persoane care au avut acces la contul sau. Odata cu inregistrarea si deschiderea unui cont, deveniti utilizator si se considera ca ati citit si ati fost de acord cu termenii si conditiile specificate.

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.uscati.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului, precum si in procesul de plasare a comenzii pe site. SC Domeniul Ibasfalau SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC Domeniul Ibasfalau SRL numai in scopul declarat al acestui site.

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.uscati.ro, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate SC Domeniul Ibasfalau SRL se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC Domeniul Ibasfalau SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.uscati.ro, incluzand texte, imagini, reprezentari grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC Domeniul Ibasfalau SRL si/sau a partenerilor sai, si/sau a furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

SECURITATEA INFORMATIILOR

SC Domeniul Ibasfalau SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SC Domeniul Ibasfalau SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.uscati.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, SC Domeniul Ibasfalau SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.uscati.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.uscati.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.uscati.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva acelei sau acelor persoane care a/au incercat acest fapt.

RESPONSABILITATEA

SC Domeniul Ibasfalau SRL va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera Cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul, ca in termen de 10 zile, sa denunte unilateral Contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de Cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul Contractului, conditionat de returnarea Bunurilor si Serviciilor. SC Domeniul Ibasfalau SRL are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca Legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC Domeniul Ibasfalau SRL si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre SC Domeniul Ibasfalau SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

POLITICA DE PRETURI

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. Oferte sunt in limita stocului disponibil. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila, si nu creaza obligatie contractuala din partea SC Domeniul Ibasfalau SRL. Produsele comercializate prin intermediul www.uscati.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si, daca este cazul, de certificat de garantie. 

MODALITATI DE PLATA

Furnizorul va ofera urmatoarele metode de plata:

– Plata prin card de credit sau debit.

– Ramburs la curier (momentul in care comanda va fi livrata). La plata ramburs se adauga taxa de livrare 20 Lei + 3,99 lei taxa ramburs.

– Plata prin factura proforma(transfer bancar). Dovada platii se poate trimite pe adresa noastra de e-mail uscati.servicii@gmail.com. Aveti la dispozitie un termen de 2 zile lucratoare sa platiti proforma – daca nu este achitata in 2 zile lucratoare, comanda dvs. va fi anulata automat.

Pentru comenzile platite online, costul de transport este de 20 Lei.  Daca optati pentru plata ramburs, suma platita de client va fi de 3.99 Lei (plata ramburs). Pentru comenzi platite online costurile de transport sunt platite de catre client si sunt in valoare de 20 Lei daca plata este efectuata cu cardul si daca optati pentru plata ramburs, costul transportului va fi de 23.99 Lei. Atenție: Aceste condiții și costurile de transport se aplică numai pentru teritoriul Romaniei. Comanda minima acceptata este de 50,00 RON.
Puteti plasa comenzi cu plata ramburs de maxim 700 lei. In cazul in care comanda va depasi aceasta suma, plata va fi efectuata online (cu cardul sau transfer bancar).


PRETURI
Preturile sunt valabile conform metodelor de plati mentionate mai sus. Contractul de cumparare intre vanzator si client va fi inchis in momentul in care vanzatorul confirma comanda (clientul primeste un e-mail cu o confirmare a comenzii). Din acest moment, toate preturile si toate conditiile sunt fixe și valabile atat pentru vanzator cat si pentru cumparator. Toate ofertele promotionale ale unei paginii sunt valabile pana la data indicata sau pana la epuizarea stocurilor disponibile. uscati.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile de bunuri si servicii fara a alerta utilizatorii sau clientii lor.  

Persoanele cu varsta sub 18 nu au voie sa plaseze o comanda.

POLITICA DE RETUR

In cazul contractelor la distanta, cumparatorul are dreptul de a anula contractul în termen de 14 zile de la achizitia produselor. (articolul nr. 43 din Legea privind protecția consumatorilor). Clientul trebuie sa notifice vanzatorul si sa-si motiveze decizia de retur la adresa de email: uscati.servicii@gmail.com.
Cumparatorul trebuie sa returneze produsele in termen de 2 zile lucratoare de la notificarea privind rezilierea contractului si va suporta toate costurile directe de returnare. 
Dupa primirea produselor, potrivit legii, vanzatorul este obligat sa restituie cumparatorului valoarea produsului/produselor returnate. Costul privind expedierea produselor este suportat de catre cumparator.
Impreuna cu returnarea produselor, clientul este obligat sa ofere vanzatorului contul bancar (IBAN) si numele complet. 
 
Restituirea banilor se va face în termen de 14 zile de la primirea instiintarii privind anularea contractului.
Suma care o sa fie returnata este suma pe care clientul a platit-o pentru a intra in posesia produsului/produselor achizitionate (nu se pot returna costuri legate de transport).
Produsulele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate si insotite de accesoriile cu care au fost livrate.
Returul produselor se accepta doar daca sunt sigilate.