SERVICII

1. METODA CHIMICA DE INJECTARE

Principiul metodei de tratament antiigrasiei prin bariere chimice, consta prin injectarea a unui produs chimic in anumite conditii in porii comunicanti ai structurii zonei de zidarie afectata de umiditate.

Prin absortia treptata, pana la saturatie a acestui produs chimic, prin procesul de hidrofobizare se obtine stratul de impermeabilizare tip bariera hidrofuga, prin intreruperea capilaritatii zidului.

2. METODA ELECTROOSMOTICA

sistemul electroosmotic Lectros induce un curent electric de foarte slaba intensitate si absolut sigur pentru om in peretele aflat deasupra nivelului solului, printr-un numar de anozi din titaniu placati cu platina. Efectul consta in schimbarea polilor si respingerea moleculelor de apa ascensionala spre partea de jos a peretelui inapoi in pamant. Atat timp cat incarcarea electrica pozitiva este intretinuta, in perete, acesta va fi protejat si va ramane perfect uscat fara igrasie.

3. TRATARE

consta in tratarea ( blocarea porilor si cristalizarea structurii) zonelor verticale si orizontale de sub si deasupra liniei injectarilor cu solutii speciale impotriva umezelii.

4. APLICAT TENCUIALA

aplicat tencuiala cu adaos de hidrofobizare.

5. APLICAT PASTA ANTI-CONDENS

consta in dezinfectarea, amorsarea si aplicarea unei paste impotriva mucegaiului cauzat prin apararitia condensului.

6. CONSULTANTA

consultanta consta in expertizarea tehnica a imobilului, oferirea solutiei de tratament optim situatiei.

Pe tot parcursul lucrarii un expert desemnat supravegheaza buna desfasurare a activitatii, precum managementul uneltelor si punerea in opera a materialelor necesare.

Materiale – produse incluse.

Forta de munca pentru realizarea tratamentului va fi pusa la dispozitie de catre beneficiarul lucrarii.

7. EXPERTIZE TEHNICE

efectuam rapoarte de expertiza tehnica a fenomenelor de igrasie si umiditate, expertizele sunt elaborate pe baza observatiilor vizuale, a masuratorilor dimensionale, a masuratorilor cu aparate performante ( camera de termoviziune, umidometru, higromometru, termodetector, etc) si a studiului geotehnic.

8. MATERIALE

comercializare solutii si materiale in vederea combaterii umiditatii.

_

MANOPERA SI PRODUSE INCLUSE

REZULTATE GARANTATE

AVANTAJE – DEZAVANTAJE

METODELE MECANICE precum: subfundare, sapaturi in imprejurul cladirii, spargerea trotuarului, etc, desi sunt eficiente daca sunt executate corect si se folosesc materiale de izolare calitative, au cateva dezavantaje importante : distrug structura, instalatiile, finisajele si placarile, se executa intr-un timp indelungat datorita complexitatii, nu se pot executa in zone cu risc seismic, degajeaza mult moloz, sunt scumpe.

METODELE CHIMICE DE INJECTARE au fost inventate  in idea de a proteja cladirile de distrugerile mecanice, aceste metode se bazeaza pe principiul cristalizarii anumitor lichide in structura cladirii, odata injectat acest material datorita componentei speciale difuzeaza atat in stratul mortar sau al betonului cat si in caramizi, formand un strat impermeabil orizontal in toata sectiunea zidariei, aceasta metoda este rapida, curata, eficienta si sigura.

SCAPA DEFINITIV DE IGRASIE

Contacteaza-ne cu incredere si cere o oferta